Frantsiis – Sinu enda
La Prima Pizza

Massist eristuv kõrg-kvaliteediline ehtsaid Itaalia maitseid pakkuv pizzeria ja take-away. Uuenduslik kontseptsioon, hoolikalt väljatöötatud koostisosad, läbimõeldud retseptid ning ehtsad ja meeldejäävad maitsed.

Frantsiis - edu toov ja madalate riskidega ettevõtlusvorm

Massist eristuv kõrg-kvaliteediline ehtsaid Itaalia maitseid pakkuv pizzeria ja take-away. Uuenduslik kontseptsioon, hoolikalt väljatöötatud koostisosad, läbimõeldud retseptid ning ehtsad ja meeldejäävad maitsed.

Ka hea äriidee puhul 90% uutest ettevõtetest suletakse. Frantsiisimisega alustavatest ettevõtetest suletakse keskmiselt vaid 5%.

Frantsiis on sobiv ja ökonoomne viis realiseerida soove ja saada edukaks ettevõtjaks, kasutades ära ennast tõestanud toodet või teenust ja selle üldtuntud turundusmeetodit. Kusjuures risk ja investeeringud on turule sisenedes minimaalsed.

Statistika näitab, et ainult 30% esmaasutatud firmadest elab kauem kui 3 aastat ja ainult 10% on edukad kauem kui 10 aastat. Frantsiisi ostmisega kaasneb kõrgem ellujäämis %, 5a pärast ca 90% ettevõtetest endiselt tegutseb.

Alusta turvaliselt, saavuta edu!

Frantsiisi eelised:

  • Tuntud bränd ja sellega tekkiv sünergia
  • Töötav ja läbiproovitud ärikontseptsioon
  • Turundustoetus ja aktiivne turundustegevus
  • Professionaalsed partnerid
  • Sisemine frantsiisivõrgustik, kontaktid
  • R&D ehk pidev ettevõtte toodete/teenuste arendamine
  • Toetus – frantsiisiäris Sa ei ole üksi
  • Väiksem risk
  • Koolitus- ja arendustugi
  • Kogemustele põhinevad finantsprognoosid

Kvaliteetne ja värske kiirtoit kui tõusev trend

Tänapäevase kiire elutempo juures hinnatakse üha enam kiiresti valmivat, toitvat ning kvaliteetsest toorainest valmistatud toitu. Kiirtoidu mõiste on viimaste aastate jooksul täielikult muutunud, enam ei kõrvutata seda automaatselt rämpstoiduga.

Üldist turuseisu vaadates on olemas vaid üksikud pizzeriad, kes pakuvad kiiresti valmiva toidu puhul ka kvaliteeti. Kvaliteetsest toorainest ja õige valmistusviisiga küpsetatud pizza on tervislik ning täisväärtuslik eine.

Pizzeria eelised:

  • Madal konkurents samaväärse teenusepakkuja osas
  • Võimalus avada väike kaasamüügikoht või suur Pizza restoran
  • Kiiresti valmiv toit
  • Populaarseim eine kiirtoitude seas
  • Lai sihtturg
  • Tooraine säilitamine ei nõua suuri pindu ning erivarustust
  • Suur “mänguruum”
  • Ei nõua ilmtingimata suurt pinda (kaasa võtmine ja kohale toimetamine)

La Prima Pizza kui järgmise põlvkonna pizzeria

Põhjalikult testitud ning vastavalt kohandatud idee

La Prima Pizza frantsiisipõhine ärimudel kujunes välja 2012 aastal vajaduspõhiselt, kuna turul puudus kvaliteetsest toorainest valmistatud pizza kaasamüügi konseptsioon.
Tänu pidevale toote täiustamisele ja ainult premium kvaliteediga tooraine kasutusele võtmisega saavutasime oma “Vau” efektiga toore ja kindla püsiklientuuri. La Prima Pizza on eelkõige kvaliteeti hindavale kliendile.

Kogu kontseptsioon on väljatöötatud 5 aastaga läbi põhjaliku konkurentide-, tulemuste- ja turuanalüüsi.

Kvaliteet ja värskus

Kvaliteet ning värskus iseloomustavad La Prima Pizzat mitte ainult koostisosade valikul, vaid ka tooraine ja ka valmisprodukti puhul. Värske pizzataigen valmib ja transporditakse iga päevaselt. Kogu tooraine – ürdid, juur- ja köögiviljad tarnitakse ja valmistatakse ette iga tööpäeva hommikul värsketena. Tooraine valikul ei kasutata ühtegi poolfabrikaati ega külmutatud toodet.

Brändi tuntus ning tugev turundustegevus

Tänu oma läbimõeldud turundustegevusele oleme saavutanud teatava tuntuse ning nimekuse Eesti toitlustusmaastikul. Seda kinnitab ka auväärne finalisti tiitel Silver Spoon 2017 gastronoomiakonkursil “Parim tänavatoit” kategoorias. Igal Pizzerial on etteantud % ühtsesse turundusfondi, mis tekitab ühist sünergiat terves ketis. Mida rohkem müügikohti, seda suurem ja tugevam turundus.

Kolme tegevusaasta juures on meie sotsiaalmeedia lehe Facebook keskmiseks hindeks 4.9 (5-st).

Pidev tugi ning toetus

Oleme üles ehitanud tugeva ja toimiva süsteemi, mis ei vaja igapäevast sekkumist. Seetõttu on iga frantsiisikoha omaniku päevane ajakulu ca 2 h. Kontrollostude ja põhjaliku analüüsi tulemusena aitame likvideerida nõrkusi ning pakume juhiseid kuidas ettevõte toimivana hoida. Aitame Sind oma nõu ja jõuga igal sammul!

Unikaalne ja läbimõeldud kontseptsioon

Alustasime 2012 aastal hobi korras pizzade valmistamist. Oma taigna retsepti leidmiseks katsetasime mitmeid Eesti ja Itaalia restoranides kasutusel olevaid retsepte. Miski ei tundunud olevat see õige kuni hea sõber Lõuna-Itaaliast saatis meile oma vanaema salajase restepti, mis oli nende perekonnas põlvkondi kasutusel olnud. Sellest saigi La Prima Pizza taigna retsept. Taigna kerkimisaeg on 12h, enne kui sellest pizzasid valmistama hakatakse. Ka pizzakastme valmistame kohapeal ning juustususe saavutame ainult ehtsa juuretise baasil valmistatud Mozzarella juustuga.

Oma retseptide ja toorainete valikul oleme eeskujuks võtnud ehtsa Itaalia taustaga värksed ja kvaliteetsed saadused ning kohandanud neist retseptid põhjamaisele maitsele. Sellega oleme saavutanud eesmärgi pakkuda kiirtoidu hinna ja valmimise ajaga, restorani kvaliteedile vastavat toodet. Meie pizza valmib tellimuse esitamise hetkest kuni kättesaamiseni 5 minutiga!

Pidev tootearendus

Hetkel on turul kaks aktiivset müügikohta – Tallinnas Gonsiori tänaval ning Rocca al Mare keskuses. Peatselt avamisel on ka kolmas pizzeria. Kuid La Prima Pizza näol ei keskendu me ainult uute pizzeriate loomisele, vaid arendame edasi ka veebilehelt kaasa ostmise ning kohale toimetamise teenuseid – seda kõike ilma vahendajateta. Analüüsides kasutajakogemust arendame pidevalt ka oma veebilehte ning menüüd.

Võtmed kätte lahendus

Frantsiisivõtjale pakume abi ruumide ja vajamineva tehnika leidmisel ja soetamisel. Leiame sobiva personali ning pakume neile täisprofessionaalset koolitust ning motiveeritust. Aitame sise- ja välikujundusega ning sobiva inventari leidmisega.

Korduma kippuvad küsimused

  • > Kui palju maksab frantsiisiga alustamine?
    Ühekordne fikseeritud frantsiisitasu on 15 000€. Lisaks on vajalik ka algne omafinantseering, mis sõltuvalt asukohast on 60 000-100 000€.
  • > Kas ma võin avada mitu La Prima Pizzat?
    Soovi korral võib frantsiisivõtja avada ka mitu La Prima Pizzat. Eelduseks on ühe frantsiisikoha eesmärgipärane toimimine ja hea koostöö.
  • > Mis siis kui mul on olemasolev pind olemas?
    Olemasoleva pinna puhul vaadatakse koos frantsiisiandjaga pind üle ning sobivuse korral saab seda kasutada. Pinna sobivuse hindamisel võetakse tugevalt arvesse frantsiisiandja poolt prognoositud asukohta uute pizzeriate avamiseks.
  • > Milline on La Prima Pizza frantsiisi avamise protsess?
    1. Koostöö läbirääkimised 2. Frantsiisilepingu sõlmimine 3. Tegevuspinna leidmine 4. Köögi ja saali planeerimine, inter- ja eksteriööri disainilahenduste loomine 5. Tehnika ja väikevahendite, mööbli, sisekujunduselementide tellimine; kommunikatsioonide teostus 6. Vajalike lubade ja litsentside taotlemine ja kooskõlastamine 7. Personali komplekteerimine ja väljaõpe 8. Tarnijate lepingute sõlmimine, viimaste detailide ülevaatamine ja vajadusel täiendamine 8. La Prima Pizza avamine!
  • > Kui suured on igakuised kulud?
    Lisaks ühekordsele fikseeritud frantsiisitasule, tasub frantsiisivõtja igakuist frantsiisitasu (fikseeritud 5% läbimüügist) ning turundustasu (fikseeritud 1.5% läbimüügist). Ühe väiksema müügikoha käive on ca 25 000€ kuus.
  • > Kui suur on minu teenimispotentsiaal?
    Kui teha ja planeerida kõik eesmärgipäraselt ning vastavalt soovitustele, siis võimaldab La Prima Pizza frantsiis ca 15-20% käibetootlust kuus. Näiteks, kui esmainvesteering on ca 100 000€, siis tasuvusperiood on ca 28 kuud.
  • > Miks valida frantsiisimisega alustamiseks just La Prima Pizza?
    Põhierinevus La Prima Pizza ja teiste analoogsete müügikohtade vahel on profesionaalsus, kogemus ja detailidele orienteeritus. Meie kontseptsioon ja müügikohtade igapäevased protsessid on detailideni läbi mõeldud ning võimaldavad seetõttu frantsiisivõtjal väga väikse ajakulu ja vaevaga avada päris enda La Prima Pizza.
  • > Kui kaua võtab aega uue La Prima Pizza avamine?
    Sõlmides frantsiisilepingu on eeldatav keskmine aeg pizzakoha avamiseks ca 2-3 kuud.